Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 2 mei 2017

Koninklijke Onderscheiding Gemma Koomen-Driessen

Woensdag 26 april 2017 begon voor Gemma als een gewone dag, fractiebijeenkomst ter voorbereiding van de commissies om 10.30 uur bij haar thuis…. Maar onverwacht staat burgemeester Vos om 11.00 uur voor de deur met de mededeling dat hij graag even binnen wil kom. Want “Het  heeft Zijne Koninklijke Hoogheid….” Een overrompelde Gemma kreeg de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau opgespeld.

Kortom, voor ons als fractie van D66-HartvoorAsten was het zo onverwacht niet, omdat we al een tijd drukdoende zijn geweest Gemma aan te melden voor een onderscheiding. Een blijk van waardering voor de decennialange inzet op tal van maatschappelijke gebieden.

Gemma, we zijn trots op je!

Maar -karakteristiek voor je werkwijze- nu weer aan de slag… De commissievergadering is onderbroken en de onderwerpen zijn nog niet allemaal behandeld!